ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни


вторник, 7 февруари 2012 г.

Доста известният Sala Silvermine Hotel в графство Вестманланд (Швеция), е зарадвал своите гости с откриване на уникална подземна стая , клас „лукс“. Необичайността на тази стая е в това, че се намира на дълбочина 150 метра под земята.



Стаята се намира в една от старите минни галерии, където температурата не надвишава +18 градуса по Целзий. Огромното количество свещи създава в тази стая тайнствената атмосфера на приключение. Поставени са кресла от сребриста кожа, легло за двама и има стенни огледала. Има и собствена трапезария за двама души.



Експертите, обаче, са стигнали до заключение, че такава стая няма да се хареса на онези, които са любители на истинския комфорт. Преди всичко, защото там отсъства всякаква връзка с външния свят, а това ще рече, че гостът веднага се решава от мобилен телефон. Следващото неудобство е дългия път до тоалетната (около 50 метра), а душът не е в стаята. За да си вземат душ, гостите на подземната стая трябва да се изкачат до основите на корпуса.



Впрочем, нито тези неудобства, нито високата цена на стаята (590 долара за денонощие), не плашат желаещите да пребивават в това подземно царство.

Blog Archive

Statistics

eXTReMe Tracker