ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни


събота, 10 март 2012 г.

Един от най-невероятните хотели в света е ….



хотелът- капсула в Япония

Хотелът, чиито стай заемат много малко място и приличат на неголеми капсули, се намира в центъра на Токио. Това чудо се нарича хотел „Capsule Inn Akihabara“. Интересно е съчетанието на голямо пространство на общуване на посетителите, където може да прекарат времето си на чашка чай и приятни разговори, и миниатюрната площ, използвана като място за сън.



Макар че стаята-капсула съвсем не е голяма, в нея има всичко необходимо: телевизор, безжичен интернет, будилник, радио и много удобно място за спане, а освен това има и няколко режима за осветление. Всичко е направено, като са използвани най-съвременните технологии. Цялата техника е вградена в повърхността на стените и тавана, и изобщо не пречи на посетителите. Пултът за управление е разположен много удобно, и човек има възможност да управлява всички функции от легнало положение.



Нима има още нещо, което да е нужно за добра почивка?... Ако човек не се притеснява от факта, че стаята му ще бъде само 2 метра, би било добре да посети това място и сам да види, как стоят нещата….
Хотелът-капсула е разположен в самия център на столицата, и вече 3 години радва своите посетители.






Statistics

eXTReMe Tracker