ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни


понеделник, 23 януари 2012 г.

Уникален хотел в Карибско море

Хотел Jade Mountain е истинска перла в Карибско море. Това, което го отличава от другите хотели е, че във всяка стая има голям басейн.







В зависимост от типа на стаята, площта му се колебае от 40 до 80 квадратни метра. Всички стаи в хотела се делят на 3 категории, имащи романтични названия: Слънце, Луна и Звезда. Гостите сами избират режима на осветление в своя басейн, а по такъв начин се създава неповторим външен вид на хотела в тъмната част от денонощието.Всички басейни са облицовани със специални стъклени плочки, които специално за хотел Jade Mountain са били създадени от група дизайнери. Всичко е било направено с цел да се осигури възможност на посетителите напълно да се отпуснат и да се почувстват в хармония с природата.






Във всички стаи на хотела има само 3 стени. Четвъртата е подход към басейна и потресаващия вид на Карибите. Това дава възможност да се почувства уединение с природата. Това чувство се засилва и от мебелите в стаите, които са направени в тропически стил.



И най-важното – в стаите няма нито телефон, нито телевизор, нито дори интернет. Разбира се, всеки може да влезе в мрежата от фоайето на хотел, но тогава изниква въпроса, защо ли се плаща по 1000 долара на нощ?.....

Blog Archive

Statistics

eXTReMe Tracker