ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни


сряда, 8 февруари 2012 г.

„Сърцето“ на Ричард Бренсон дадено под аренда

Предприемачът Ричард Бренсон отваря за състоятелни туристи своето убежище – уединен остров с форма на сърце, и с хубавото название Makepeace(„Прави мир“ – ако се преведе). Островът се намира в северозападната част на Австралия, в район Саншайн-Кост на река Нуза. Сега всеки желаещ може да посети това място, готов да плати $8 000 за едно денонощие.

На 25 акра земя може да се настанят 22 гости. На свое разположение ще имат пълен набор от удобства, включително и тенис-корт, двуетажно открито бунгало в балийски стил, басейн с вода от лагуната, бар, спа и още други удоволствия. Пейзажът е украсена с каменни статуи.

До неотдавна на „сърдечния“ остров са могли да попаднат само приятелите на Ричард Бренсон и на съоснователя на Virgin Australia - Брет Годфри.
„Когато на „Makepeace“ не сме нито аз, нито Брет, решихме да дадем и на другите хора възможност да се насладят на успокояващата обстановка на това уникално място“ - така Бренсон коментира решението им. Специално за целта партньорите са открили сайт , на който островът може да бъде ангажиран за няколко дни.



Blog Archive

Statistics

eXTReMe Tracker