ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни


понеделник, 20 февруари 2012 г.

Страшните блата Манчак в Луйзиана





Осветявани от факли, по бреговете на блатата плуват туристи. Заобиколени са от древни кипариси с голи клони и нишки мъх, провиснал до земята от клоните на старите дървета. Наоколо се чува протяжен вой - това, според местните, е стенанието на върколаците…. Това са блатата Манчак - място, идеално за любителите за екстремални изживявания интерестна, но плашеща забележителност….





Блатата Манчак, разположени в Луйзиана, са наречени „блата на призраците“. Намират се недалече от Ню-Орлеан. Според легендите, тези места са проклети от Вуду - Кралица . Злата кралица изрекла проклятието си през ХХ век, когато била взета в плен и държана по тези места. Малко по-късно от лицето на земята изчезнали няколко селца, разположени близо до блатата. Силен ураган през 1915 година отнесъл старите къщички и другите постройки.





От този момент в района на тайнствените блата започнали да изчезват хора




Покоят на блатата рядко се нарушава от изплавали трупове на хора. Това са убитите преди сто години предприемачи с лош късмет. Въдят се и големи алигатори, които нямат нищо против да хапнат всичко, което мърда…. Само че май те са единствените живи същества , останали там. Дори и птиците предпочитат да летят по-встрани….




Blog Archive

Statistics

eXTReMe Tracker