ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни


понеделник, 14 май 2012 г.

„Очертания на земята Денксия“

Понякога става така, че това, което е било голямо и прекрасно, се забравя. Така се е случило и с райския град Чжане, който преди хиляда години бил процъфтяващ и един от най-богатите в страната. Там е минавал Великият път на коприната и стотици търговци идвали с цел да купят или да продадат. Само че още тогава много са се интересували от този град не като от огромен пазар, на който може да се купи всичко, а като от място с изключително красив и незабравим разноцветен пейзаж.
След време Великият път на коприната започнал да губи своята популярност и после всичко било изоставено. След време светът забравил за град Чжане, както и за неговата забележителност - Цветните планини.
В днешно време отново си спомнили за тях, след като един китайски режисьор заснел сцени от свой филм там, а градът отново станал любимо място за туризъм.
„Очертания на сушата на Денксия“ - така Цветните планини са известни в цял свят. Формирането на тази красота е започнало преди много милиони години, в резултат на струпване на голямо количество пясъчници и минерални отлагания. Под влияние на въздуха и водата тези отлагания се окислявали, което станало причина за тази феерия от цветове.
Това е единственото място в света, където може да се види нещо подобно!

Blog Archive

Statistics

eXTReMe Tracker